Анджелина Джоли разказа в интервю за Entertainment Weekly как нейните проблеми

...
Анджелина Джоли разказа в интервю за Entertainment Weekly как нейните проблеми
Коментари Харесай

Семейни проблеми спрели кариерата на Анджелина Джоли

Анджелина Джоли разказа в изявление за Entertainment Weekly по какъв начин нейните проблеми в персоналния живот са се отразили на кариерата й през последните години.

Малко преди началото на бракоразводното произвеждане с Брад Пит, което продължава повече от четири години, носителката на „ Оскар “ започва да проявява сериозен интерес към режисурата. Преди това тя в действителност съвсем се беше отказала от актьорството и беше спряла да се снима в блокбастъри като „ Лара Крофт “ или „ Сол “, които я направиха известна по целия свят.

45-годишната актрисата и 57-годишният Брат Пит, се разделиха през септември 2016 година — 10 години откакто се събраха и две години, откакто сключиха брак. Двамата бяха оповестени за законно разведени през 2019 година, само че  споразумението за настойничество над децата им Мадокс (на 19), Пакс (17), Захара (16) Шайло (14) и 12-годишните близнаци, Нокс и Вивиен към момента не е финализирано. На 12 март 2021 година Джоли подаде документи, в които показва, че тя и децата са подготвени да свидетелстват и да предложат „ доказателства и в поддръжка “ на изказвания за хипотетично домашно принуждение. 

В интервала от 2013-а до 2016 година, до момента в който още  Анджелина Джоли успя да снима като режисьор драмите „ Несломен “, „ Край морето “ и „ Първо те убиха татко ми “, които бяха топло признати от публиката и критиците. Скоро обаче й се наложи да се откаже от този тип работа.

" Обичам режисурата, само че имаше промени в фамилията ми, които ми попречиха да върша филми в последните няколко години - разяснява Джоли. - Трябваше да избирам краткосрочни планове, с цел да мога да съм си по-често вкъщи. Затова се върнах към актьорството. "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР